Vrienden van VC Spaarnestad

In de huidige tijd waarin Social Media een grote rol speelt beseffen we gelukkig nog vaak genoeg hoe belangrijk het is om elkaar in levende lijve te treffen en te spreken, in plaats van enkel nog via een smartphone of beeldscherm en toetsenbord.

Alle sportiviteit en gezelligheid die VC Spaarnestad kent versterkt dit besef alleen maar, en maakt het ook keer op keer zichtbaar.

VC Spaarnestad is een bron van vriendschap waarin alle leden, oud leden en andere betrokkenen bij de club de vrienden zijn, die stuk voor stuk de club een warm hart toedragen.

Voor een bedrag vanaf 50 euro per volleybalseizoen kun jij vriend worden van de "Vrienden van VC Spaarnestad". Met dit geld geef jij blijk van het warme hart dat je de vereniging toedraagt en kan de vereniging verder bouwen aan de toekomst.

Met het geld dat de Vrienden van Spaarnestad betalen, zorgt Spaarnestad voor kwalitatief goede trainers voor onze jeugd. er staan al veel gediplomeerde trainers en waar mogelijk wordt geinvesteerd in trainerscursussen.

Wordt ook vriend van VC Spaarnestad!

 1. Barbara Baan
 2. Tante Mathilde
 3. Wim Habraken
 4. P Bosman
 5. Amessa
 6. H Faber
 7. M vd Bosch
 8. C Nieuwenhuizen
 9. H Gommers
 10. P Wetterhahn
 11. Karel Spaas
 12. Ber Nederstigt
 13. Wim te Riele
 14. Jaap Vos
 15. Joop Kuijk
 16. Pim Nederstigt
 17. Jan van den Heuvel
 18. Webbie
 19. familie van den Broek
 20. Jan Koehorst
 21. De Bakkies
 22. Riet en Walter Ooms
 23. Frank Moerkerk
 24. Ines Schornagel
 25. Gerard Franse
 26. Kuikens van de Haan
 27. Annika Conner