Sponsoring is een belangrijke peiler onder de Spaarnestad ambitie.

We zijn bijzonder blij dat we een aantal sponsors hebben die houden van het spelletje en die er wat voor over hebben deze ontwikkeling in Haarlem mogelijk te maken.
Neem eens de moeite om bij onze sponsoren langs te gaan, al diverse leden van de clubs hebben hier profijt van gehad.

Volleybal Combinatie Spaarnestad

Volleybalvereniging Spaarnestad is met zijn ongeveer 750 leden één van de grootste volleybalverenigingen van Nederland. Wat opvalt, is dat er in vergelijking met andere grote verenigingen in Nederland veel senioren lid zijn in verhouding tot jeugd. Daar willen wij verandering in brengen. Hiervoor zijn goede trainers noodzakelijk. Plezierig trainen is één van de belangrijkste redenen om te (blijven) sporten. Daarbij leiden betere trainers tot meer kwaliteit en dus tot meer kans op hoger spelende teams.

Sponsorpakketten

Spaarnestad kan u op verschillende manieren exposure, leads, verbondenheid & netwerk bieden. Zo wordt u maandelijks op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen via de nieuwsbrief. Naast bedrijfsnamen op shirts, boarding en ander materiaal heeft u ook de gelegenheid uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij het publiek via het wedstrijd magazine en door bijvoorbeeld prijzen beschikbaar te stellen voor de loterij en give-aways te verspreiden via Spaarnestad teams naar hun tegenstanders. Daarbij organiseren we 2x per jaar een sponsor- en netwerkborrel, waarin u in contact kan komen met andere sponsoren, businessclub en de spelers & speelsters van Spaarnestad. Bij Spaarnestad gaan wij de interactie tussen sponsors, partners, businessclubleden en publiek verbeteren, beginnende met de organisatie van de businessclub. In de bijlage vindt u een opsomming van alle mogelijkheden en de daaruit voortvloeiende sponsorpakketten.

Download onze sponsorpropositie.

Alle ondernemers binnen de club opgelet:

Er is een regeling binnen de vereniging waardoor je als bedrijf kunt sponsoren en waarbinnen de contributie van jezelf of van je kind en of partner is verwerkt. Wil je meer weten over deze manier van sponseren neem dan contact op met sponsoring@vcspaarnestad.nl. Tevens volgt een vermelding op de website dat je als partner bent verbonden aan VC Spaarnestad. Een triple win situatie.

De Partners voor seizoen 2021-2022:

  • Amessa (Mark van Assema)
  • Schoonmaakbedrijf Blesgraaf (Dennis Blesgraaf)
  • Jagrolink (Jaap Grol)
  • Sportplanbureau (Jaap Vos)
  • Just Care (Just Labohm)
  • Yor Support (Yorick van Viersen)
  • Broerseninternetmarketing (Tom Broersen)
  • Saventi Operations BV (Joris Barendregt)
  • Schornagel Dermatologie BV (Ines Schornagel)
  • Frederiks en Granneman huisartsen (Wessel Frederiks)