2014vanderschaafenkooymans

Door de inbreng van onze sponsor Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars is het mogelijk om naast een leuke actieve club, ook nog een club te zijn met goede technische voorzieningen.

Van der Schaaf en Kooijmans Makelaars is een makelaarskantoor in Bloemendaal met een zeer complete dienstverlening. Deze dienstverlening bestaat uit aan- en verkoop van woningen en bedrijfspanden in de regio Zuid Kennemerland, taxaties, hypotheken, verzekeringen, pensioenen, beheer van onroerend goed en aan- en verkoop van woningen in het zuiden van Frankrijk.

Pieter Kooijmans en Jorbert van der Schaaf zijn geen onbekenden in het Haarlemse volleybalwereldje. Beide heren zijn momenteel actief volleyballer bij VC Spaarnestad en verdedigden voor de fusie al de clubkleuren van Die Raeckse. Naast de huidige eigenaren is ook oud mede-eigenaar van het makelaarskantoor, Arie Jan van der Schaaf, regelmatig te vinden bij de wedstrijden van de eerste teams van VC Spaarnestad, maar dan als geïnteresseerde toeschouwers.

Pieter en Jorbert hebben als makelaar een goede naam opgebouwd bij volleybalminnend Haarlem. Vele spelers van Haarlem zijn inmiddels naar volle tevredenheid door een van de heren aan een huis geholpen (en/of er van af). Hieronder zijn diverse bestuursleden en de voorzitter van Haarlem. Het is de mensen bij Van der Schaaf en Kooijmans Makelaars veel waard dat zij hun goede naam bij de volleyballers blijvend eer aan kunnen doen. Iedere Volleyballer wordt dan ook met open armen ontvangen en kan rekenen op de beste service (en dan niet in de zin van de opslag bij volleybal maar in de zin van dienstverlening).

Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars
Bloemendaalseweg 47
2061 CB Bloemendaal

Telefoon: 023-5251525
Telefax: 023-5273213
E-mail: info@skmakelaars.nl
Website: www.skmakelaars.nl