Algemeen

Spaarnestad heeft groepen van alle leeftijden van het volleybal. Met ruim 230 jeugdleden verdeeld over 28 teams zijn we dan ook in de wijde omtrek van Haarlem de club met de grootste jeugdafdeling.

Eerst meedoen, dan lid worden

Als je denkt dat volleybal wat voor je is, kun je met ons contact opnemen. Vul dit formulier in, dan gaan wij als jeugdcommissie kijken of er een plekje voor je is om 3 x te kunnen komen trainen. Je krijgt een mail terug van ons met deze informatie. Daarna kun je besluiten om lid te worden.

Op dit moment zitten de meisjes-jeugdteams vol, dus kunnen we je bij ons op de wachtlijst zetten. De jongens-jeugdteams hebben geen wachtlijst.

Competitie of alleen trainen

Of je begint met alleen trainen of ook meteen competitie gaat spelen gaan we per kind bekijken. Dit hangt van een aantal dingen af zoals het team waar je mee gaat trainen, je leeftijd, enz.

Jonger dan 12 jaar

De jeugd die jonger is dan 12 jaar noemen wij de mini's. Zij trainen op vrijdag in de Beijneshal van 16:00 tot 17:30 uur of van 17:30 tot 19:00 uur.

De competitie van de mini's is één keer per maand op een zaterdag. Er wordt dan een toernooi gespeeld tegen teams van andere verenigingen. Het minivolleybal is anders dan het volwassen volleybal. Er zijn verschillende niveaus: alleen vangen en gooien, alles spelen en uiteraard alle combinaties daar tussen. Je kan daardoor altijd meedoen met de competitie op jouw eigen niveau!

Je vindt meer over minivolleybal op de pagina's over de mini's.

Ben je tussen de 12 en 18 jaar

De oudere jeugd traint in de Yvonne van Genniphal of in het Kennemer Sportcentrum. De trainingstijden kan je op de website zien. De meeste trainingen beginnen meestal tussen 17 en 18.30 uur en duren anderhalf uur.

Contact

Als je iemand van de Jeugdcommissie wilt benaderen stuur je een e-mail.