Activiteiten

De Jeugdactiviteitencommissie (JAC) zet zich in om activiteiten te organiseren voor de jeugdspelers van VC Spaarnestad (A-B-C-mini's).

Hiermee willen we onze jeugd een leuke tijd naast het volleybal bieden, de integratie tussen de jeugdleden bevorderen en zorgen voor een positieve uitstraling binnen èn buiten de club.

Hier vind je een overzicht van de geplande activiteiten:

Meer activiteiten

Na de competitie starten wij weer met de buitentrainingen en zal het minikamp plaatsvinden.

Data kunnen eventueel veranderen. Wij houden je op de hoogte!!

Naast een aantal senioren vinden wij het belangrijk om de mening en inzet van jongeren in onze commissie te hebben. Momenteel zitten in de commissie:

Natuurlijk kan de JAC niet alles alleen en zal er gedurende het seizoen beroep worden gedaan op leden die het leuk vinden om de jeugdactiviteiten te ondersteunen. Dit kan op meerdere manieren:Wij willen graag van onze jeugdleden weten wat zij leuk en niet leuk vinden. Heb je leuke ideeën, mail ze dan naar jac@vcspaarnestad.nl of bespreek ze met de leden van de JAC.
Om activiteiten een goede invulling te geven is mankracht nodig. Daarom zullen wij gedurende het seizoen vragen of leden tijd en zin hebben om te helpen. Dus mocht je tijd of zin hebben, geef je dan vooral op.
Mocht je vragen hebben of wil je deelnemen in de JAC, neem dan contact met ons op via e-mail.