Inschrijfformulier

Let bij het invullen op deze zaken:

  • Vul alle verplichte velden in
  • Voeg een pasfoto bij die voldoet aan de eisen:
    • niet groter dan 2MB
    • alleen jpg is toegestaan
  • Aan het eind van het formulier moet je karakters van een plaatje overnemen. Als dit niet goed gaat, moet je de foto ook opnieuw toevoegen.

Velden met * zijn verplicht.

Contactpersoon VC Spaarnestad
Je kunt alleen lid worden als je al contact hebt gehad met de technische commissie. Vul hier de naam in van degene met wie je contact hebt gehad.
Persoonlijke gegevens
van de aspirant volleyballer
 
 
Jeugd
Voor leden jonger dan 18 jaar willen we van tenminste één ouder of voogd de volgende gegevens hebben.
Volleybal historie
Heb je eerder gespeeld, vul dan je relatienummer bij de Nevobo in, dit maakt het aanmelden bij de bond een stuk eenvoudiger.
 
 
 
 
 
 
 
Lidmaatschap
 (<12 jaar)
 (<18 jaar)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Als je eerder lid bent geweest van VC Spaarnestad, Bavo Beach (of een van de voorlopers) kan het zijn dat je gegevens nog in onze administratie staan. Deze werken we bij met de gegevens die je nu opgeeft.

 
 
Een vereniging kan alleen bestaan als de leden actief meedoen. Niet alleen met volleyballen maar ook met zaken daar omheen. Bij jeugdleden verwachten we een actieve houding van de ouders. Geef aan op welke wijze je mee wilt helpen Spaarnestad draaiend te houden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toestemmingen

Beeldmateriaal
Via onze website en social media kanalen houden we graag iedereen op de hoogte van de activiteiten van onze vereniging. Hiervoor maken we gebruik van foto’s en video’s. Geef aan of je wel/geen bezwaar hebt tegen het plaatsen van foto’s en video’s waarop je te zien bent.

 
 

E-mail informatie
Ieder lid krijgt een eigen email-adres van vc Spaarnestad dat wordt doorgestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Dit adres wordt gekoppeld aan je team of trainingsgroep en aan eventuele functies die je gaat vervullen. Daarnaast versturen we ongeveer 20 keer per jaar een mail aan alle leden om aandacht te vragen voor zaken die op dat moment relevant zijn. Deze nieuwsbrief speelt een belangrijke rol in de interne communicatie binnen onze vereniging. De nieuwsbrief wordt verstuurd aan alle leden van VC Spaarnestad om deze op de hoogte te houden van actuele gebeurtenissen. Je kunt ervoor kiezen deze algemene mailings niet te ontvangen, door hieronder aan te geven dat je daar bezwaar tegen hebt.

 
 

Ledenlijst
Op onze website worden de teams en trainingsgroepen gepubliceerd. Daarin staan alleen de namen van de teamleden; andere persoonlijke gegevens worden niet gedeeld. Je kunt ervoor kiezen helemaal anoniem te blijven. Dan komt ook je naam niet op de website te staan. Als je anoniem wil blijven, geef dan aan dat je bezwaar maakt tegen het tonen van je naam.

 
 

Door je in te schrijven ga je akkoord met opslag van de verstrekte gegevens.

Indien je minderjarig bent is invullen van email-adres ouder/voogd verplicht en gaan we ervan uit dat je ouder/voogd akkoord gaat met je inschrijving.

Tevens verklaar je door inschrijving dat je kennis hebt genomen van Statuten en Huishoudelijk Reglement.

Tenslotte ga je door inschrijving akkoord met de geldende contributie. Hiervoor ontvang je een factuur per e-mail.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)