Poster NL.jpg

1 mei 2022

Internationaal zitvolleybal toernooi


Na twee jaar afwezigheid door de Corona-pandemie, organiseert VC Spaarnestad dit jaar de 3e editie van ons (internationale) zitvolleybaltoernooi. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 11 juni, in de Yvonne van Genniphal in Haarlem.

Het toernooi is toegankelijk voor spelers met en zonder beperking. Actieve deelname aan een zitvolleybalcompetitie is niet verplicht. Iedereen is welkom! N.B. er zijn geen aparte categorieën voor heren en dames. Teams kunnen meedoen met alleen dames, alleen heren of beide.

Er wordt gespeeld op twee niveaus: Eredivisie/internationaal en 1e divisie (meer recreatief). Zie de officiële uitnodiging en het inschrijfformulier op deze pagina voor meer informatie. Als je twijfelt over het niveau waarop jouw team het beste kan spelen, neem dan even contact op door een mail te sturen naar zitvolleybal@vcspaarnestad.nl.

Download de uitnodiging of het inschrijfformulier.

Komen kijken mag natuurlijk ook. De toegang voor bezoekers is gratis. Graag tot ziens op zaterdag 11 juni!

Heb je zelf een beperking of blessure waardoor je niet (meer) staand kunt volleyballen? Dan is zitvolleybal misschien wel de ideale sport voor jou. Bij VC Spaarnestad kun je zitvolleyballen op competitief en meer recreatief niveau.

Meer weten over zitvolleybal? Kijk dan eens op de website van de Nederlandse Volleybalbond. Of bekijk het promotiefilmpje op YouTube.