20240329_152536209_iOS.jpg

31 maart 2024

Record aantal teams bij het Mini Familie Toernooi


Elk jaar op Goede Vrijdag organiseert de Minicommissie het Mini Familie toernooi. Dat is het moment waarop de mini's met hun vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa's en oma's, neven en nichten samen strijden om de punten. Dit jaar was het een overweldigend succes met in totaal 40 teams (lees: ruim 200 personen).

We moesten zelfs de kleine zaal in de YvG hal gebruiken om alle wedstrijden te kunnen huisvesten. De minitrainers waren de scheidsrechter en/of teller en waren er ook allemaal.

De mini's hebben gelachen om hun familie, zich geschaamd voor hun familie en vooral genoten van het samen spelen. Elk team kreeg een zak met paaseieren als beloning. De nummers 1 kregen daarboven op een heuse volleybal en een chocolade paashaas. Na het toernooi konden de teams in de kantine genieten van een daghap. Daar werd gretig gebruik van gemaakt. Het was gezellig in de kantine en de borden met pasta vlogen de keuken uit. Wat zijn wij als Minicommissie trots op onze mini's en onze minitrainers!

Overzicht mini familie toernooi

Aankondiging Minikamp 2024

Ook dit jaar organiseert de Minicommissie we weer het Minikamp. Het is een weekend vol sport, spel en plezier. Alle mini's vanaf 8 jaar zijn welkom. Het Minikamp is in het weekend van 15 en 16 juni 2024, met overnachting. Meer informatie krijgen de (ouders van de) mini's via de mail en appgroepen.