trainergezocht.png

21 juni 2023

Oproep: Trainers gezocht voor dames- en herenteams!


Momenteel zijn de TC’s druk bezig met de teamindeling voor komend seizoen. Vooral bij de breedtesportteams is er nog een flink tekort aan trainers. Bij de heren zoeken wij nog een trainer voor een 1e en 3e klasse team. Bij de dames betreft dit een promotieklasse, 2e, 3e en 4e klasse team. Niemand vindt het leuk om zonder trainer te spelen. Vandaar dat we een oproep willen doen om je aan te melden als trainer of wellicht als team om roulerend training te geven!

Of je nu een ervaren trainer bent of net begint met trainen, we verwelkomen trainers van alle niveaus. Het belangrijkste is dat je toegewijd bent aan het bevorderen van de sport en het helpen ontwikkelen van onze spelers op technisch en tactisch vlak. Er is voldoende ondersteuning en er zijn genoeg mogelijkheden om je vaardigheden als trainer verder te ontwikkelen, zodat je het beste uit jezelf en het team kunt halen.

Wat bieden wij jou:

  • Vergoeding van €500,- op je rekening (of €750,- op je clubpas)
  • 2 trainersdagen met alle trainers van Spaarnestad (12 september en 7 januari)
  • Eventueel een trainersopleiding
  • Hulp van de trainerscoördinator

Als trainer bij Spaarnestad krijg je de kans om deel uit te maken van een team en bij te dragen aan de groei en successen van onze spelers. Bovendien krijg je de kans om jezelf als trainer verder te ontwikkelen en mogelijk nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Dus, ben jij gepassioneerd over volleybal en wil je een positieve impact hebben op andere spelers? Wil jij ook iets doen voor de club? Aarzel dan niet en sluit je aan bij ons enthousiaste team van trainers!

Neem voor meer informatie en om je interesse kenbaar te maken contact met ons op via tcdames@vcspaarnestad.nl (voor damesteams) of tcheren@vcspaarnestad.nl (voor herenteams). We kijken ernaar uit om van je te horen en jou te verwelkomen als onderdeel van onze volleybalfamilie! 

Met sportieve groet,
TC Dames en Heren