unnamed.jpg

19 maart 2023

Minicompetitie in eigen hal groot succes


Zaterdag 11 maart was een mooie zeer geslaagde dag met heel veel vrijwilligers die spontaan kwamen helpen. Trainers die zijn gekomen om 08.00 uur om te helpen met opbouwen. En zelfs een aantal oudste en (jongste) mini's die geholpen hebben om de velden van de avond ervoor om te bouwen naar de opstelling van de minidag.

Strak schema
De wedstrijdleiding zat er goed in. Een strak 10 minuten rooster en een microfoon die goed hoorbaar was in de zaal. Wedstrijdschema's te zien op de grote schermen. Kortom, Hans en Leentje zijn een gouden duo!

Stroomproblemen
De barmensen die ingeroosterd waren weer gezellig en hadden er zin in. Jan Koehorst stond meteen klaar toen we stroomproblemen hadden in de ochtend, waardoor we snel weer door konden voor de mensen die rijendik klaar stonden voor een kop koffie. 

Keukenprinses
De keuken draaide ook als een trein. Met Marieke bij de frituur en het tosti-apparaat is dat garantie voor succes. 

Technische dienst
Heel veel dank ook aan de "technische dienst" die spontaan ons geholpen hebben nadat de stroom nog 5x van het koffiezetapparaat was gesprongen. Door snel handelen met nog meer verlengsnoeren en ductape konden we snel weer door.

Spontane ouders
Verder waren er veel lieve spontane ouders die hebben geholpen. Van vuile vaat ophalen tot bijspringen achter de bar en zelfs het schoonmaken van de toiletten.

Aanmoediging
En uiteraard de trainers en ouders die in de zaal waren om te coachen en te juichen. Sportieve aanmoedigingen en applaus van publiek galmde door de zaal. Netjes van achter de netten of vanaf de tribunes. 

Ombouwen
Zelfs na de laatste wedstrijdronde zijn er trainers terug gekomen naar de hal om samen met ouders die spontaan opstonden om de zaal weer om te bouwen naar een 3-velden opstelling voor de jeugdwedstrijden die daarna ook op tijd konden beginnen. 

Wat een geslaagde dag. Iedereen bedankt!